Sétahajózás a Balatonon májusban mindennap!

2022. nov 11 | Hírek

Balatoni sétahajózás májusban mindennap. Ha a magyar tengernél jár, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, vegyen részt egy csodálatos kiránduláson!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, sokan terveznek kirándulást a Balaton környékére. Itt rengeteg látnivaló, program közül válogathatnak az érdeklődők. Vannak olyan kikapcsolódási lehetőségek, amelyeket nem érdemes kihagyniuk az embereknek, ha a magyar tengernél járnak. Ilyen például a balatoni sétahajózás, amely a felnőttek és gyerekek számára egyaránt kiváló szórakozást biztosít.

sétahajózást a Balatonon májusban mindennap tudjuk biztosítani, így nem kell attól tartani, hogy esetleg lemaradna erről az izgalmas programról. Májusban 15:30-kor indul az egy órás sétahajózási programunk. Május 13.-tól 31.-ig pedig a 19:00 órai, szintén egy órás sétahajózás program vendégei részt vehetnek egy ingyenes borkóstoláson, felár nélkül. Itt háromféle italt lehet kipróbálni, amik a helyi pincészetektől származnak.

Ha májusban terveznek kirándulást a Balatonhoz, mindenképp számoljanak a sétahajózással, amivel megkoronázhatják a magyar tengernél töltött időt. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!

Jegyfoglalás
Itt találsz minket