Kékszalag verseny és sétahajózás: kövesse a vízről az eseményeket!

2022. nov 11 | Hírek

A hazai vitorlázás egyik legfontosabb és legnépszerűbb megmérettetése, a Kékszalag vitorlásverseny idén 52. alkalommal kerül megrendezésre 2020. július 30. és augusztus 1. között. Az esemény évről évre egyre több érdeklődőt vonz, hiszen nem csupán a versenyzőknek nyújt felejthetetlen élményt, hanem a nézőknek is. Egyesek a partról figyelik a Kékszalag versenyt, mások pedig valahogy meg tudják oldani, hogy a vízen ők is részesei legyenek az ünnepnek. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretnék követni a nyílt vízen a megmérettetést, a Vanyolai Hajózás idén indít egy néző hajót, amivel végre többek álma is valóra válhat.

A Vanyolai hajózás gondoskodik a kényelmes körülményekről, ennek köszönhetően sokaknak nem kell kellemetlen kompromisszumot kötni és a partról figyelni a Kékszalag versenyt. Az általunk indított hajó 80 főt képes befogadni, ami karbantartott, biztonságos vízi jármű, így mindenki százszázalékban az eseményre koncentrálhat. Időseknek, fiataloknak egyaránt önfeledt szórakozást biztosít a Kékszalag verseny. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen a vízen teljesen másképp éli meg a néző a versenyt, mint a partról. Ezáltal nem maradhat le az igazán izgalmas pillanatokról, és közelről megcsodálhatja a versenyzők lenyűgöző vitorláit. Ha a nézők kedvet kapnak egy kis sétahajózáshoz a megmérettetés után és szívesen felfedeznék a Balatont közelebbről is, erre is van lehetőség, ehhez csak ki kell tőlünk bérelni a sétahajót. Ez kiváló program a családok, baráti társaságok számára, ráadásul a közös időtöltést semmi sem zavarhatja meg a vízen. A sétahajózással garantált a maximális kikapcsolódás.

Amennyiben Ön is tervezi a részvételt a Kékszalag versenyen, vagy felkeltette az érdeklődését a sétahajózás lehetősége, forduljon hozzánk bizalommal! Szolgáltatásainkat kedvező feltételekkel biztosítjuk. Ha bővebb információkra lenne szüksége a nézőhajónkról, vagy jelentkezni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Jegyfoglalás
Itt találsz minket