Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Leánybúcsú

Az utolsó szingli napot egy egyedi élménnyel lehet feledhetetlenné tenni. Pezsgő, zene, egy különleges vendég egy hangulatos hajón.

Érdekes, romantikus érzés lehet a Hölgyek életében, amikor a NAGY eseményre készülve az utolsó, még „szingliként” töltött napot egyedi élményekkel, megannyi bohósággal, játékkal, jókedvvel fűszerezve felejthetetlenné teszik a legjobb Barátnők – és mindezt egy hajó fedélzetén, balatoni panorámával, távol minden avatatlan szemtől....reméljük, izgalmasan hangzik?!

Felkészülten várjuk fedélzetünkön az érkező Hölgykoszorút, teret adunk felhőtlen szórakozásuknak, vagy a nagy-nagy „útraindító” beszélgetéseknek, amit néha bizony közös pityergések vagy nevetések kísérnek.
Kedves Menyasszony, szeretett Barátnői régi hagyományt elevenítenek meg, amikor leánybúcsút szerveznek Önnek.

Már a Honfoglalás idejében is szokás volt a leány búcsúztatása a családtól, gyermeki éveitől, s addigi gondtalan életterétől, a „bandázás” és a kocsma joga akkor még csak a férfiaknak jutott. De új időket írunk, így ma már a Hölgyek is számot vethetnek Barátaik körében életük ezen lezáruló szakaszával. A felejthetetlen este élményeivel, a sok-sok kapott jótanáccsal gazdagodva talán feledésbe merülnek majd a még megmaradt apró bizonytalanságok.
Reméljük, hogy ezen jól sikerült nap emléke arra készteti Önt, hogy majd Családjával is köszönthetjük fedélzetünkön.