Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Hírek

Olvassa el, mi történik a Vanyolai Hajózásnál, milyen újdonságokkal jelentkezünk

Aktuális hírek, információk

Kétórás sétahajózás Balatonon - Balatonfüredtől Tihanyig

Létrehozva: 2022. aug. 2., kedd, 09.35.36 CEST

Kétórás sétahajózás a Balatonon

Kétórás sétahajózás a Balatonon - Balatonfüredtől Tihanyig. Ha szeretne egy izgalmas, pihentető hajókiránduláson részt venni, jelentkezzen!

Sokan kifejezetten rajonganak a kirándulásokért, a természet közelében érzik magukat a legjobban, hiszen ott békére találnak, és pozitív energiát kapnak, amely átsegít a nehezebb napokon. Vannak olyanok, akik szinte bármilyen kiránduláson szívesen részt vesznek. Akár egy csendesebb, nyugodtabb út is érdekes lehet számukra, ahol lehetőségük van pihenni, kikapcsolódni. Amennyiben Ön is aktív életet él, és bármilyen lehetőség érdekli, ajánljuk figyelmébe a sétahajózást a Balatonon!

kétórás sétahajózás kiváló alternatíva a nyugodtabb kirándulásokkal kapcsolatban. Ha régóta szeretne közelebbről is megismerkedni a vízi világgal, és szívesen megcsodálná a lenyűgöző balatoni tájat, ne hagyja ki programunkat! A kétórás sétahajózás Balatonfüredről indul, és egészen a Tihanyi félsziget másik oldaláig, a Halásztanyáig tart. Ez idő alatt életre szóló élményeket szerezhet, kikapcsolódhat, garantáljuk, hogy rengeteg pozitív energiával fog feltöltődni, és hiányérzete sem lesz a szolgáltatás igénybevétele során. Nem véletlenül ezt az útvonalat jelöltük ki a program kialakítása során, hiszen tudjuk, hogy ezen a részen rengeteg szépséggel találkozhatnak vendégeink, amik egyúttal új megvilágításba is helyezik a Balatont. Ez a lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló, bátran lehet gondolni a családi üdülések, kirándulások alkalmával a sétahajózásra. Ha emlékezetessé tenne egy évfordulót, születésnapot, ez esetben is érdemes jelentkezni a programra.

Vegyen részt a kétórás sétahajózáson, és tapasztalja meg a nyugodt kirándulás előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásunkról, hajóinkról. A sétahajózás a Balatonon kihagyhatatlan program, mindenképp számoljon vele, ha a környéken jár! Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásról, vagy jelentkezne, keressen minket az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Sétahajózás Balatonfüreden: szórakoztató program, kicsiknek, nagyoknak

Létrehozva: 2022. júl. 5., kedd, 09.35.36 CEST

sétahajózás Balatonfüreden

füredi sétahajó minden korosztálynak kiváló időtöltést biztosít. Vegyenek részt a programon, és élvezzék a tájat, panorámát a hajóról!

A családi nyaralással kapcsolatban gyakran a legnagyobb nehézséget a programok kitalálása okozza. A felnőttek szeretnének kedvezni a gyermekeknek, és minél több olyan kikapcsolódási lehetőséget biztosítanának, amelyeket a kicsik is tudnak élvezni. Vannak olyanok, akik hajlamosak túlbonyolítani ezt a kérdést, így ez azért válik kihívássá. Az igazság az, hogy már egy sétahajózással is el lehet varázsolni a gyerekeket, hiszen ez nem mindennapi élményt nyújt számukra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a program iránt, ajánljuk figyelmébe a sétahajózást Balatonfüreden!

A füredi sétahajó kicsiknek és nagyoknak egyaránt megfelelő szórakozási lehetőséget kínál. Ezen a programon senkinek sem lehet hiányérzete, a felnőttek és gyerekek jól érezhetik magukat. Az általunk biztosított Jókai sétahajó különösen figyelemfelkeltő a különböző korosztályok számára, rendkívül látványos és nosztalgikus. Már a jármű kinézete meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy részt vegyen a sétahajózáson Balatonfüreden. A vízi jármű 1913-ban épült, száz személy befogadására alkalmas. Rendszeres ellenőrzésen, karbantartáson esik át, csak megjelenésében hordozza a régmúltat. Rendkívül megbízható, nem kell aggódni az utazók biztonsága miatt. Ez a program egy hosszú, mozgalmas strandolós nap után kiváló kikapcsolódást kínál. A család kipihenheti az úszás és játék fáradalmait, a Jókai sétahajóról mindenki feltöltődve távozhat.

Ne feledkezzenek meg a sétahajózásról Balatonfüreden, vegyen részt a család egy izgalmas programon, ami mindenki számára pluszt adhat hozzá a nyaraláshoz! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és a hajókról. Kiváló ajánlatokkal várjuk vendégeinket, ezekről is weboldalunkon tud tájékozódni. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Borkóstoló balatoni sétahajózás keretein belül!

Létrehozva: 2022. jún. 8., szerda, 09.35.36 CEST

Balatoni sétahajózás, borkóstolóval összekötve

Balatoni sétahajózás, borkóstolóval összekötve. Kapcsolódjon ki kellemes környezetben, pihenje ki a strandolást harmonikus program keretein belül!

A Balaton igen közkedvelt célpont a nyaralók számára. A tó kiváló strandolási lehetőséget biztosít, ezen kívül számos látnivaló, kirándulási lehetőség található meg a közelben, így van miből válogatniuk az embereknek a programtervezés során. Egyesek szeretnének minél több dologban részt venni, így számukra igen mozgalmas lehet az üdülés, ami egyúttal igen fárasztó is. Ahhoz, hogy ne legyen túl megterhelő fizikailag a nyaralás, érdemes olyan programot is választani az üdülés idejére, aminél lehetőség van a pihenésre is. Amennyiben Ön is éppen a család nyaralását tervezi, és viszonylag csendesebb, nyugodtabb programot keres, ajánljuk figyelmébe a sétahajókázást a Balatonon!

A balatoni sétahajózás remek lehetőség ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak a gyerekekkel együtt. A legjobb, hogy a program során úgy pihenhetnek, hogy közben azért lehetőségük is van megismerkedni a lenyűgöző tájjal, és gyönyörködhetnek a naplementében is. A sétahajókázás fel fogja frissíteni Önöket, kifejezetten jól fognak esni a nyugodt körülmények az egész napos strandolás vagy kirándulás után.

Fontos számunkra, hogy a hajózás során valami pluszt adjunk még a vendégeinknek, ezért júniustól borkóstolót is biztosítunk a programon. A járat minden nap, 19 órától indul, június 17.-től pedig 20 órakor is indul a borhajó. A kóstolás díjmentes, csak az egy órás sétahajózás jegyárát kell megtéríteni. A programon háromféle bort kínálunk, amiket a helyi pincészetek kínálatából válogattunk össze. Az esti, 20 órás indulással pont belefutunk a naplementébe. A borkóstoló bemutató nélkül zajlik, a kóstoló 3 x fél deci. Ezután lehet kimérve meg üveggel is vásárolni az italokból. A gyerekek üdítőt vagy szörpöt kapnak!

Vegyenek részt a balatoni sétahajózással egybekötött ingyenes borkóstoláson, pihenjék ki magukat nálunk a mozgalmas nap után! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Sétahajózás a Balatonon májusban mindennap!

Létrehozva: 2022. máj. 4., szerda, 09.35.36 CEST

sétahajózás a Balatonon

Balatoni sétahajózás májusban mindennap. Ha a magyar tengernél jár, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, vegyen részt egy csodálatos kiránduláson!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, sokan terveznek kirándulást a Balaton környékére. Itt rengeteg látnivaló, program közül válogathatnak az érdeklődők. Vannak olyan kikapcsolódási lehetőségek, amelyeket nem érdemes kihagyniuk az embereknek, ha a magyar tengernél járnak. Ilyen például a balatoni sétahajózás, amely a felnőttek és gyerekek számára egyaránt kiváló szórakozást biztosít.

A sétahajózást a Balatonon májusban mindennap tudjuk biztosítani, így nem kell attól tartani, hogy esetleg lemaradna erről az izgalmas programról. Májusban 15:30-kor indul az egy órás sétahajózási programunk. Május 13.-tól 31.-ig pedig a 19:00 órai, szintén egy órás sétahajózás program vendégei részt vehetnek egy ingyenes borkóstoláson, felár nélkül. Itt háromféle italt lehet kipróbálni, amik a helyi pincészetektől származnak.

Ha májusban terveznek kirándulást a Balatonhoz, mindenképp számoljanak a sétahajózással, amivel megkoronázhatják a magyar tengernél töltött időt. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!

Lánybúcsú program? A balatoni sétahajózás kiváló választás!

Létrehozva: 2022. máj. 4., szerda, 09.32.36 CEST

lánybúcsú a Balatonon

Lánybúcsú a Balatonon, sétahajón. Legyen formabontó a közös ünneplés, jöjjenek el, és érezzék jól magukat egy egyedülálló környezetben!

Ha lánybúcsú program kiválasztásról van szó, manapság nagyon sokféle lehetőség közül válogathatnak a szervező családtagok, barátok. Egyesek nem igazán elégedettek a felhozatallal, ugyanis egyhangúnak gondolják őket. Szeretnék valóban emlékezetes eseménnyel megünnepelni rokonuk, barátnőjük feleséggé válását. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretne valamilyen formabontó lehetőséget találni, ajánljuk figyelmébe szolgáltatásunkat a Balatonon, a sétahajózást!

A sétahajózás egyre közkedveltebb a lánybúcsú programokkal kapcsolatban is, nem véletlenül. Ha ezt az utat választja, végre eltérhet a megszokott sémáktól. A lánybúcsú a Balatonon igazán felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg, nem csupán a leendő feleséget, hanem a többi résztvevőt is. Itt a közös ünneplést semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg, a meghívottak maximálisan átadhatják magukat a közös szórakozásnak. Egy sétahajós ünneplés igen mozgalmas, ahol senki sem unatkozhat. A különleges helyszín már önmagában feldobja a hangulatot, és felejthetetlenné varázsolja az estét. A lánybúcsú a Balatonon életre szóló emlékekkel ajándékoz meg mindenkit, a résztvevők évekkel később is emlegetni fogják az eseményt.

A tavaszi-nyári szezonban a lánybúcsú programok terén is inkább a kültéri lehetőségek kerülnek előtérbe. A sétahajózás tökéletesen megfelel ezen időszak elvárásainak is. A Balaton és környezete csodálatos látvánnyal ajándékozza meg a résztvevőket, ami csak tovább növeli az esemény színvonalát.

A balatoni sétahajózás a lánybúcsúkor is tökéletes választás. Gondoljon ránk bátran az esemény szervezésekor, foglalja le mihamarabb a megfelelő időpontot az ünnepléshez! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, hajóinkról, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hajós esküvő, a valóban emlékezetes pillanatokért!

Létrehozva: 2022. ápr. 5., kedd, 09.32.36 CEST

hajós esküvő

hajós esküvő igazán különlegessé teszi a nagy napot. Merjenek nagyot álmodni, a Vanyolai hajózásra ebben maximálisan számíthatnak!

Ha esküvő szervezésről van szó, egyesek szeretnének formabontók lenni minden téren azért, hogy az esemény mindenki számára felejthetetlen legyen. A helyszínválasztással kapcsolatban is elengednék a fantáziájukat, és az éttermek, különböző komplexumok helyett inkább más, izgalmasabb környezetet választanának. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, érdemes lenne elgondolkodnia a hajós esküvőn!

hajós esküvő garantáltan formabontó, amitől sokkal izgalmasabb és emlékezetesebb lesz a nagy nap. Erre a vendégei garantáltan nem számítanak, biztos lehet abban, hogy le fogja őket nyűgözni a döntésével. A hajós esküvő megrendezésében a Vanyolai hajózásra maximálisan számíthatnak az ifjú párok. Fő célunk, hogy a szerelmeseknek egy igazán szép ünnepséget biztosíthassunk. A hajón igazán romantikus, meghitt környezetben szórakozhatnak a házasok és meghívott vendégeik. Ezt a lagzit évekkel később is emlegetni fogják a résztvevők!

A szép hajós esküvőhöz mindent biztosítunk. Az ünnepséget semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg, az ifjú pár és a násznép biztonságos, rendszeresen karbantartott vízi járműveken szórakozhat, merülhet el a romantikus, örömteli pillanatokban. A hajós helyszín azért is tökéletes választás, mert véletlenül sem fordulhat elő, hogy idegenek lépnének be az eseményre, így a váratlan, kényes pillanatok is megakadályozhatók.

A hajós esküvő ideális a formabontó ünnepléshez. Legyen Önnek is szép és lenyűgöző a nagy nap, válasszon minket, és mi biztosítjuk a felejthetetlen pillanatokat! Az ünnepség minden egyes korosztály számára örömteli élményeket kínál. Foglalja le mihamarabb az esemény napját! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a foglalást, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Céges rendezvény ötlet: sétahajózás a Balatonon

Létrehozva: 2022. márc. 3., csütörtök, 09.32.36 CET

céges sétahajózás

Sétahajózás cégek részére is. Felejtse el a sablonos megoldásokat, tegye emlékezetessé, izgalmassá a céges meetinget, csapatépítést, keressen minket!

A céges rendezvények minden vállalat életében kiemelkedő jelentőséggel bírnak: ilyenkor van lehetőség a díjátadásra, ünneplésre, csapatépítésre. Egy jól felépített, átgondolt, precízen megtervezett vállalati rendezvény növeli az összetartozás érzését és a cég iránti lojalitást. Manapság sokféle ünneplési forma közül válogathatnak a cégek. Ahhoz, hogy az esemény emlékezetes és izgalmas legyen, érdemes túllépni a sablonos vacsorákon, és mozgalmasabb opciót találni. Amennyiben Ön is szeretné felejthetetlen élményekkel megajándékozni dolgozóit, üzleti partnereit, ajánljuk figyelmébe a balatoni sétahajózást!

céges sétahajózás formabontó program, ami garantáltan minden résztvevőt fog szórakoztatni. Ezzel a lehetőséggel igazán magasra teheti a mércét, egyúttal méltó formáját választhatja a közös ünneplésnek. Céges rendezvény ötletünkkel garantáljuk, hogy Ön és a résztvevők is elégedettek lesznek. Az általunk kínált program már önmagában felkelti a meghívottak figyelmét. Sokkal szívesebben fognak részt venni az eseményen, hiszen tudják, hogy nem mindennapi élményekben lehet majd részük. Legyen szó üzleti találkozóról, meetingről, céges rendezvényről, vagy csapatépítésről, a balatoni sétahajózás többféle esetben is szóba jöhet. 15-100 főig, akár cateringgel is igénybe lehet venni a szolgáltatásunkat. Minden feltétel adott a minőségi szórakozáshoz, egyetlen résztvevőnek sem lehet hiányérzete. A céges sétahajózás a legjobb választás a közös ünnepléshez, tegye felejthetetlenné az eseményt ezzel a programmal!

A márciusi hosszú hétvégén végre megkezdődik az idei szezon, és ismét indul a sétahajózás, természetesen nem csak cégeknek, hanem mindenkinek, akit érdekel! Szombaton, vasárnap és hétfőn, 11:45-ös, 13:30-as, valamint 15:30-as indulással várjuk a lelkes érdeklődőket, akik egy élménydús hajózással szeretnék kezdeni a tavaszt!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Áraink korrektek, anyagi szempontból is elégedett lesz velünk. Ha felkeltettük az érdeklődését, és ajánlatot kérne, vagy kérdéseire szeretne választ kapni, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Vanyolai hajózás cégek részére is!

Létrehozva: 2021. nov. 9., kedd, 09.32.36 CET

balatoni sétahajózás

Vanyolai hajózás cégek részére is elérhető, akár rendezvényre, akár csapatépítésre. Keressen minket, ha különleges programot szervezne munkatársainak!

Ahogy beköszönt az igazi őszi idő, úgy csökken az emberek lelkesedése a szabadidős programok iránt, és ez rendszerint egészen tavaszig így is marad. Amikor újjáéled a természet, ismét a szabadba vágynak az emberek, ezért olyankor érdemes egy szezonnyitó céges programot szervezni, addig viszont a tervezgetésé a főszerep. Ön is szeret előre gondolkodni, és egy különleges, emlékezetes program után kutat már most? Válassza a Vanyolai hajózást a Balatonon, ami márciustól újra elérhető lesz a nagyközönség számára!

Vanyolai hajózás a Balatonon ugyanis nem csak magánszemélyek, hanem cégek részére is elérhető. A magyar tengert talán mindenki ismeri, azonban hajóról teljesen más képét mutatja, olyat, amilyet egy átlagos strandolás vagy egy part menti séta közben nem láthatunk. A Vanyolai hajózás garantáltan mindenkinek emlékezetes lesz, hiszen a Balaton látványa minden évszakban és minden napszakban csodás. A Vanyolai hajózás akár egy kellemes vacsorával vagy borkóstolóval is egybe köthető, így a hangulat igazán ünnepélyessé tehető.

A Vanyolai hajózás lehet egy egyszerű céges program, amikor a dolgozók kötetlenül együtt tölthetnek egy kis időt, és jól érezhetik magukat, de akár csapatépítés céljából is igénybe vehető. A hajón minden feladat sokkal izgalmasabb lesz, és nem kell attól tartani, hogy bárki is unatkozni fog és csak kötelességből vesz részt az eseményen. Egy ilyen különleges csapatépítő programnak a hatékonysága is felülmúlja a hagyományos tréningekét. A Vanyolai hajózás árak ráadásul kedvezőek, ezért anyagi szempontból is megéri a magyar tenger mellett dönteni.

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a Vanyolai hajózással kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Balatoni sétahajózás: koronázza meg a kirándulást!

Létrehozva: 2021. okt. 7., csütörtök, 10.32.36 CEST

balatoni sétahajózás

Balatoni sétahajózás kiránduláskor is. Tegye emlékezetessé az utazást, a balatoni kiránduláskor nem maradhat el a sétahajózás ősszel sem!

Az őszi időszakban sokan terveznek kirándulásokat a Balaton környékére. Rengeteg csodálatos látnivaló, túrázási lehetőség található ezen a környéken, elég csak a Festetics-kastélyra, Csesznek várára vagy Tihanyra gondolni. A népszerű látványosságok ősszel is lenyűgözőek, egyesek szeretnének sok helyre eljutni, így több napot szánnának a kirándulásra. Amennyiben Ön is szeretne több napos balatoni túrán részt venni, a látnivalók mellett ne feledkezzen meg a sétahajózásról sem!

balatoni sétahajózás kihagyhatatlan része a túrának. Ősszel is bátran lehet hozzánk jelentkezni, ugyanis még ebben az időszakban is vannak induló járataink. A túrák között igazi felüdülést jelenthet, ha az ember megpihenhet egy hajón, és gyönyörködhet a magyar tengerben, és a tavat körülvevő tájban. Ezután újult erővel vághat bele a túra további részébe. Akárcsak a kirándulásokhoz, a balatoni sétahajózáshoz is tökéletes az őszi időjárás. A hajón senki semmiben nem szenvedhet hiányt, megfelelő műszaki állapotú vízi járművekkel fedezhetik fel az utasok a Balaton izgalmas világát. A program igazán felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a résztvevőket, mindenképp megéri részt venni a balatoni sétahajózáson. Időseknek, fiataloknak egyaránt ajánljuk ezt a lehetőséget, minden egyes korosztály számára tökéletes kikapcsolódást biztosítunk. A balatoni sétahajózáson egy új szemszögből ismerhetik meg a magyar tengert a résztvevők. 

Várjuk szeretettel a balatoni sétahajózáson! Tegye emlékezetessé a kirándulást, válassza programunkat a szépségek felfedezése után! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a sétahajózásról, programokról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, a felejthetetlen élmények bárki számára könnyedén elérhetők. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Balatonfüredi sétahajózás: használja ki a jó időt!

Létrehozva: 2021. szept. 14., kedd, 10.32.36 CEST

Balatonfüredi sétahajózás

A balatonfüredi sétahajózás lehetőségével szeptemberben is érdemes élni. Használja ki a jó időt, és nyissa kellemes élményekkel az őszi szezont!

Sokan igencsak csalódottak a naptárra nézve, ugyanis beköszöntött az ősz, így már egyre jobban szűkülnek a lehetőségek a kültéri programokkal kapcsolatban. Egyesek már arról is lemondtak, hogy például egy balatoni hajózáson is részt vegyenek. Szerencsére az ősz évről évre egyre kellemesebb időjárással ajándékozza meg az embereket, és ez idén sincs másképp. Ha Ön is tervezte, hogy a nyáron részt vesz balatoni hajózáson, de végül nem sikerült megvalósítani a programot, ne csüggedjen, ugyanis még nem késett le semmiről!

A balatonfüredi sétahajózáson szeptemberben is részt tud venni. Érdemes kihasználni a jó időt. Nincs már hőség, ugyanakkor nincs hűvös ahhoz, hogy az ember a Balatonnál kapcsolódjon ki. A balatonfüredi sétahajózás kiváló őszindító program, amivel emlékezetessé teheti ezt az időszakot. Ha utazást tervez a magyar tengerhez, mindenképp vegyen részt programjainkon. Bátran hozhatja magával a családot, barátokat, időseknek és fiataloknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál a balatonfüredi sétahajózás. A programhoz megfelelő műszaki állapotú hajókat biztosítunk, ahol a szórakozást semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg. A balatonfüredi sétahajózáson kellően feltöltődhet energiával, egyúttal pedig gyönyörködhet is az őszi tájban. Ilyenkor is csodálatos a Balaton, semmiképp se hagyja ki ezt az életre szóló élményt, hiszen ebben az időjárás sem gátolja meg!

Várjuk szeretettel Önt és családját, barátait a balatonfüredi sétahajózáson! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk és a programokról. Fotókat is láthat a hajókról, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy megfelelő járművekkel utazhatnak. A kedvező árakról sem feledkeztünk meg. Ha kérdései lennének a programokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.