Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Hírek

Olvassa el, mi történik a Vanyolai Hajózásnál, milyen újdonságokkal jelentkezünk

Aktuális hírek, információk

Balatonfüredi sétahajókázás, vitorlázás, hajóbérlés!

Létrehozva: 2021. jan. 18., hétfő, 12.43.36 CET

Balatonfüredi sétahajókázásvitorlázáshajóbérlés - minden, ami a tökéletes nyaraláshoz kell!

Ha nyaralás, akkor Balaton, ha pedig már ott vagyunk, nem maradhat el a balatonfüredi sétahajókázás sem, hiszen enélkül nem lenne teljes az élmények sora. Balatonfüred a tó környékének egyik legszebb városa, ahová akkor is érdemes ellátogatni, ha nem az a nyaralás tényleges helyszíne, de egy rövidebb kiruccanáshoz is tökéletes helyszínt biztosít.

Azonban nem csak balatonfüredi sétahajókázásra van lehetőség a városban, hiszen a hajóbérlés is egy elérhető szolgáltatás, és persze a vitorlázás sem lehetetlen. Mindehhez csupán a megfelelő szolgáltatót kell megtalálni, amely biztosítja a hajókat, a személyzetet, sőt, akár programlehetőségeket is, ha arra lenne szükség.

Amennyiben Ön is egy ilyen szolgáltatót keres, nálunk a lehető legjobb helyen jár! Keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és vegyen részt balatonfüredi sétahajókázásonvitorlázáson, vagy béreljen hajót tőlünk!

Sétahajózás a Vanyolai Kft.-vel!

Létrehozva: 2020. dec. 17., csütörtök, 12.43.36 CET

Sétahajózás a Balatonon, fantasztikus programokkal és lehetőségekkel, kedvező áron!

Cégünk, a Vanyolai Kft. a balatoni sétahajózás népszerűsítését tűzte a zászlajára, és ehhez történelmi jelentőségű hajók adják az alapot: a Jókai és a Balaton. Előbbi több, mint száz éve szeli a habokat, a történelmi hangulat pedig minden alkatrészét áthatja, ami utasainkat is elbűvöli. Utóbbi pedig az ötvenes évek vége óta nyújt kikapcsolódási lehetőséget azoknak, akik sétahajózásra vágynak a magyar tengeren.

Számos programlehetőséggel is várjuk azokat, akik bennünket választanak, így élőzenével és DJ-vel, borkóstolóval és vacsorával, melynek köszönhetően esküvők, valamint csapatépítők helyszíne is lehet sétahajóink fedélzete. Bár cégünk székhelye Balatonfüred, bérlés esetén a sétahajók bármelyik kikötőből indulhatnak, ami teret ad annak, hogy a rendezvényszervezés során szárnyaljon a képzelet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését sétahajóink iránt, és szeretne részt venni valamely programunkon, esetleg szervezne egyet, forduljon bizalommal a Vanyolai Kft.-hez megadott elérhetőségeink egyikén!

Kellemes ünnepeket kíván a Vanyolai Kft. csapata!

Jókai hajóval a Balatonon! Ünnepségek, rendezvények stílusos helyszíne!

Létrehozva: 2020. nov. 12., csütörtök, 12.43.36 CET

Jókai hajó

Közeleg a szülők házassági évfordulója? Céges rendezvényt kell tető alá hozni? Eljegyzési partihoz keres romantikus helyszínt? Családi ünnepségek, baráti programok vagy céges események számára egyaránt ajánljuk a balatoni sétahajózást! A páratlan panoráma, a vízparti környezet, a szépséges Balaton tökéletes bármilyen programhoz. Ezúton invitáljuk két hajónk közül az egyikre, a Jókai hajóra!

A Jókai hajó egy valódi nosztalgiahajó, ami 107 éves kora ellenére még mindig fáradhatatlanul szeli a habokat. A Jókai hajó dekoratív megjelenésével, tágas fedélzetével nagyobb létszámú összejövetelek megrendezésére is alkalmas, otthont ad például az Anna-bál szívhalászatának. Akár 100 főnyi vendégsereg is kényelmesen elfér a nosztalgiahajón, mert egy zárt belső térrel és egy nyitott, három részes fedélzettel is rendelkezik. A vendégek ellátásáról a bár és igény szerint catering gondoskodik.

A Balatonfüredről induló Jókai hajó és csapata minden korosztály számára igényes szolgáltatást nyújt, ezt garantálja cégünk 30 éves tapasztalata is! Hajókázzon, ünnepeljen a Jókai hajón, szinte bármikor az évben, mert a balatoni hajózás velünk kezdődik és velünk is zárul! Ha érdekli a lehetőség, kérjen személyre szabott ajánlatot kollégánktól!

Balatoni sétahajózás a naplementében: a tökéletes romantikus program pároknak

Létrehozva: 2020. okt. 12., hétfő, 16.37.36 CEST

Sajnos lassan itt a nyár vége, de ez szerencsére nem jelenti azt, hogy most jövő tavaszig nem érdemes a Balatonra látogatni. A magyar tenger egész évben rengeteg izgalmas programot biztosít, és bizony megéri kihasználni ezeket a lehetőségeket, mert felejthetetlen élményekben lehet részünk! Egy ilyen, kihagyhatatlan program például a balatoni sétahajózás.

A balatoni sétahajózás mindig érdekes, hiszen így egy teljesen már arcát ismerhetjük meg a tónak. Lágyan ringatnak a hullámok, csodás táj vesz körül és csak a víz hangja töri meg a csendet. A balatoni sétahajózás különlegessége még tovább fokozható, ha a naplemente időszakát választjuk hozzá, ugyanis ilyenkor van a legkülönlegesebb hangulata a tónak: a gyönyörű színekben pompázó táj pásztázásánál nincs is romantikusabb program.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné kipróbálni a balatoni sétahajózást a naplementében vagy akár napközben, keressen minket bizalommal a részletekért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Sétahajózás az őszi Balatoni naplementében? Nálunk erre is van lehetőség!

Létrehozva: 2020. okt. 12., hétfő, 16.26.27 CEST

Sokan vágynak arra, hogy életükben legalább egyszer megtekinthessék a balatoni naplementét. Egyesek üdüléseik alkalmával igyekeznek elkapni a pillanatot, azonban nem találnak olyan helyet a parton, ahonnan kiváló lenne a kilátás. Amennyiben Ön is régóta szeretné megtekinteni a naplementét a Balatonon, akár most ősszel is, válassza ehhez a sétahajózást!

Balatonon a sétahajózás keretein belül valóban csodálatos naplementét tekinthet meg. A vízi járműről sokkal szebb és látványosabb a kilátás, így végre kompromisszumok nélkül válthatja valóra álmát. A program során megbízható, folyamatosan karbantartott hajóval utazhat, így a kellemes időtöltést semmilyen kellemetlenség nem zavarhatja meg. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a körülményekkel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, szerezzen életre szóló emlékeket, és tekintse meg az őszi naplementét a Balatonon sétahajózáson! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy szeretne jelentkezni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Balatoni sétahajózás minőségi szolgáltatás keretein belül?

Létrehozva: 2020. okt. 12., hétfő, 16.15.40 CEST

A balatoni sétahajózások óriási népszerűségnek örvendenek az emberek körében. Sokan el sem tudják képzelni az üdülésüket a magyar tengernél a program nélkül. Az érdeklődők mindenképp minőségi szolgáltatást szeretnének találni ezzel kapcsolatban, hiszen csak színvonalas körülmények között válhat élvezetessé a balatoni sétahajózás. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel távozzanak a balatoni sétahajózás után. Folyamatosan karbantartott vízi járműveket biztosítunk a programokhoz, így a kellemes kikapcsolódást semmilyen kellemetlen műszaki hiba nem szakíthatja félbe.

Fontos tudnivaló még, hogy már csak hétvégén van sétahajózás. A hét bármely időszakában viszont van lehetőség csoportos hajóbérlésre.

Várjuk szeretettel a magyar tengernél! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Menetrend

Létrehozva: 2020. aug. 19., szerda, 12.00.00 CEST

Részletes információval szolgálunk Önnek, ha az indulási időpontokra kattint, de személyes egyeztetés keretében mód van egyéni elképzeléseinek megvalósítására is.

Programajánlatok

Létrehozva: 2016. máj. 6., péntek, 22.02.00 CEST

Az idei évben rengeteg újdonságot tartogatunk vendégeinknek. Új kalandokra, élményekre hívjuk Önöket hajóinkon. Kísérje figyelemmel oldalainkat!