Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Bemutatkozunk

Cégünk 1990 óta foglalkozik sétahajózással a Balatonon. A mi sikerünk, ha sokszor láthatjuk vendégül Önöket hajóinkon.

Köszöntjük a Vanyolai Hajózási Kft.-nél!


Cégünk gyökerei 1990-re nyúlnak vissza. A Balaton első magánkézben üzemeltetett hajózási flottáját alapítottuk meg és mondhatjuk magunkénak jelenleg is, ami az évek során sok változáson és növekedésen ment keresztül, de egy valami állandó maradt: minőségi szolgáltatást kínálunk vendégeink igényeit szem előtt tartva. Balatonfüredi központtal indítjuk hajóprogramok és sétahajózási szolgáltatások széles választékát.

Csodálja meg Tihany és a Balaton felvidék látványosságait hajóinkról, vagy csak élvezze a fényárban úszó tópart nyújtotta lenyűgöző szépséget és a napnyugta egyedülálló varázsát esti sétahajó járataink egyikéről!

A kész programajánlatok mellett hajóink mindegyike bérelhető is, abban az esetben, ha saját elképzelését szeretné megvalósítani. Jókai, Balaton hajóink és Róza motoros vitorlásunk között könnyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő hajót. Vállaljuk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, születésnapi partik, esküvők, partnertalálkozók, sajtófogadások, stb. lebonyolítását, akár étkezéssel, borkóstolóval egybekötve is. Mi biztosítjuk az élményeket, a többi csak az Ön fantáziáján múlik.

Menetrend

Létrehozva: 2020. aug. 19., szerda, 12.00.00 CEST

Részletes információval szolgálunk Önnek, ha az indulási időpontokra kattint, de személyes egyeztetés keretében mód van egyéni elképzeléseinek megvalósítására is.

Részletek »

Programajánlatok

Létrehozva: 2016. máj. 6., péntek, 22.02.00 CEST

Az idei évben rengeteg újdonságot tartogatunk vendégeinknek. Új kalandokra, élményekre hívjuk Önöket hajóinkon. Kísérje figyelemmel oldalainkat!

Részletek »

Új helyen várjuk vendégeinket

Létrehozva: 2016. máj. 6., péntek, 22.00.00 CEST

A 2016-os évben nem csak új weboldalunkra, hanem a balatonfüredi hajóállomáson is költözködtünk. Ezentúl a 2. és a 4. beszállítóhelyen találják meg hajóinkat. Várjuk Önöket idén is!

Részletek »