Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Bemutatkozunk

A Vanyolai Kft. sétahajózással, hajóbérléssel, hajós programokkal valamint menetrend szerint induló sétahajó járatokkal várja a Balatonra látogatókat.

Köszöntjük a Vanyolai Hajózási Kft.-nél!


Cégünk gyökerei 1990-re nyúlnak vissza. A Balaton első magánkézben üzemeltetett hajózási flottáját alapítottuk meg és mondhatjuk magunkénak jelenleg is, ami az évek során sok változáson és növekedésen ment keresztül, de egy valami állandó maradt: minőségi szolgáltatást kínálunk vendégeink igényeit szem előtt tartva. Balatonfüredi központtal indítjuk hajóprogramok és sétahajózási szolgáltatások széles választékát.

Csodálja meg Tihany és a Balaton felvidék látványosságait hajóinkról, vagy csak élvezze a fényárban úszó tópart nyújtotta lenyűgöző szépséget és a napnyugta egyedülálló varázsát esti sétahajó járataink egyikéről!

A kész programajánlatok mellett hajóink mindegyike bérelhető is, abban az esetben, ha saját elképzelését szeretné megvalósítani. Jókai, Balaton hajóink és Róza motoros vitorlásunk között könnyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő hajót. Vállaljuk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, születésnapi partik, esküvők, partnertalálkozók, sajtófogadások, stb. lebonyolítását, akár étkezéssel, borkóstolóval egybekötve is. Mi biztosítjuk az élményeket, a többi csak az Ön fantáziáján múlik.

Balatonfüredi sétahajózás érdekelné? Ismerkedjen meg programjainkkal!

Létrehozva: 2021. júl. 13., kedd, 10.32.36 CEST

Vanyolai hajózás, izgalmas, felejthetetlen programok Balatonfüreden kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ismerkedjen meg a lehetőségekkel! A balatoni sétahajózás közkedvelt program a nyaralók körében. Ezzel kapcsolatban manapság többféle lehetőség közül is válogathatnak az ...

Részletek »

Balatonfüredi sétahajózás ajándékutalvánnyal!

Létrehozva: 2021. jún. 9., szerda, 10.32.36 CEST

Balatonfüredi sétahajózás ajándékutalvánnyal, kiváló meglepetés bármilyen alkalomra, életre szóló élmény, ne hagyja ki a lehetőséget! Legyen szó születésnapról, névnapról, ballagásról, egyéb jeles alkalomról, sokan szívesen meglepnék az ünnepeltet valamilyen ...

Részletek »

Gyereknapi hajózás május utolsó vasárnapján!

Létrehozva: 2021. máj. 19., szerda, 10.32.36 CEST

Kedves Látogatók! Értesítjük Önöket, hogy május utolsó vasárnapján (05.30.) minden 14 éven aluli gyermek ingyenesen hajózhat. A fedélzeten lesz lehetőség arcfestésre és csillámtetoválásra is. 1 felnőtt maximum 2 gyermeket hozhat magával. Várjuk Önöket szeretettel!

Részletek »