Elérhetõségek
+36(30) 2190 853

Onboard activities

Here's your chance to add an onboard entertainment, activity to your ship cruise, so that your guest will have a lot of fun

balatoni sétahajózás

Balatoni sétahajózás minőségi szolgáltatás keretein belül?

A balatoni sétahajózások óriási népszerűségnek örvendenek az emberek körében. Sokan el sem tudják képzelni az üdülésüket a magyar tengernél a program nélkül. Az érdeklődők mindenképp minőségi szolgáltatást szeretnének találni ezzel kapcsolatban, hiszen csak színvonalas körülmények között válhat élvezetessé a balatoni sétahajózás. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel távozzanak a balatoni sétahajózás után. Folyamatosan karbantartott vízi járműveket biztosítunk a programokhoz, így a kellemes kikapcsolódást semmilyen kellemetlen műszaki hiba nem szakíthatja félbe.

Fontos tudnivaló még, hogy már csak hétvégén van sétahajózás. A hét bármely időszakában viszont van lehetőség csoportos hajóbérlésre.

Várjuk szeretettel a magyar tengernél! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

balatoni sétahajózás

Sétahajózás az őszi Balatoni naplementében? Nálunk erre is van lehetőség!

Sokan vágynak arra, hogy életükben legalább egyszer megtekinthessék a balatoni naplementét. Egyesek üdüléseik alkalmával igyekeznek elkapni a pillanatot, azonban nem találnak olyan helyet a parton, ahonnan kiváló lenne a kilátás. Amennyiben Ön is régóta szeretné megtekinteni a naplementét a Balatonon, akár most ősszel is, válassza ehhez a sétahajózást!

Balatonon a sétahajózás keretein belül valóban csodálatos naplementét tekinthet meg. A vízi járműről sokkal szebb és látványosabb a kilátás, így végre kompromisszumok nélkül válthatja valóra álmát. A program során megbízható, folyamatosan karbantartott hajóval utazhat, így a kellemes időtöltést semmilyen kellemetlenség nem zavarhatja meg. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a körülményekkel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, szerezzen életre szóló emlékeket, és tekintse meg az őszi naplementét a Balatonon sétahajózáson! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy szeretne jelentkezni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

balatoni sétahajózás

Balatoni sétahajózás a naplementében: a tökéletes romantikus program pároknak

Sajnos lassan itt a nyár vége, de ez szerencsére nem jelenti azt, hogy most jövő tavaszig nem érdemes a Balatonra látogatni. A magyar tenger egész évben rengeteg izgalmas programot biztosít, és bizony megéri kihasználni ezeket a lehetőségeket, mert felejthetetlen élményekben lehet részünk! Egy ilyen, kihagyhatatlan program például a balatoni sétahajózás.

A balatoni sétahajózás mindig érdekes, hiszen így egy teljesen már arcát ismerhetjük meg a tónak. Lágyan ringatnak a hullámok, csodás táj vesz körül és csak a víz hangja töri meg a csendet. A balatoni sétahajózás különlegessége még tovább fokozható, ha a naplemente időszakát választjuk hozzá, ugyanis ilyenkor van a legkülönlegesebb hangulata a tónak: a gyönyörű színekben pompázó táj pásztázásánál nincs is romantikusabb program.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné kipróbálni a balatoni sétahajózást a naplementében vagy akár napközben, keressen minket bizalommal a részletekért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Kékszalag verseny

Kékszalag verseny és sétahajózás: kövesse a vízről az eseményeket!

A hazai vitorlázás egyik legfontosabb és legnépszerűbb megmérettetése, a Kékszalag vitorlásverseny idén 52. alkalommal kerül megrendezésre 2020. július 30. és augusztus 1. között. Az esemény évről évre egyre több érdeklődőt vonz, hiszen nem csupán a versenyzőknek nyújt felejthetetlen élményt, hanem a nézőknek is. Egyesek a partról figyelik a Kékszalag versenyt, mások pedig valahogy meg tudják oldani, hogy a vízen ők is részesei legyenek az ünnepnek. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretnék követni a nyílt vízen a megmérettetést, a Vanyolai Hajózás idén indít egy néző hajót, amivel végre többek álma is valóra válhat.

A Vanyolai hajózás gondoskodik a kényelmes körülményekről, ennek köszönhetően sokaknak nem kell kellemetlen kompromisszumot kötni és a partról figyelni a Kékszalag versenyt. Az általunk indított hajó 80 főt képes befogadni, ami karbantartott, biztonságos vízi jármű, így mindenki százszázalékban az eseményre koncentrálhat. Időseknek, fiataloknak egyaránt önfeledt szórakozást biztosít a Kékszalag verseny. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen a vízen teljesen másképp éli meg a néző a versenyt, mint a partról. Ezáltal nem maradhat le az igazán izgalmas pillanatokról, és közelről megcsodálhatja a versenyzők lenyűgöző vitorláit. Ha a nézők kedvet kapnak egy kis sétahajózáshoz a megmérettetés után és szívesen felfedeznék a Balatont közelebbről is, erre is van lehetőség, ehhez csak ki kell tőlünk bérelni a sétahajót. Ez kiváló program a családok, baráti társaságok számára, ráadásul a közös időtöltést semmi sem zavarhatja meg a vízen. A sétahajózással garantált a maximális kikapcsolódás.

Amennyiben Ön is tervezi a részvételt a Kékszalag versenyen, vagy felkeltette az érdeklődését a sétahajózás lehetősége, forduljon hozzánk bizalommal! Szolgáltatásainkat kedvező feltételekkel biztosítjuk. Ha bővebb információkra lenne szüksége a nézőhajónkról, vagy jelentkezni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.