Borkóstoló balatoni sétahajózás keretein belül!

Balatoni sétahajózás, borkóstolóval összekötve. Kapcsolódjon ki kellemes környezetben, pihenje ki a strandolást harmonikus program keretein belül!

A Balaton igen közkedvelt célpont a nyaralók számára. A tó kiváló strandolási lehetőséget biztosít, ezen kívül számos látnivaló, kirándulási lehetőség található meg a közelben, így van miből válogatniuk az embereknek a programtervezés során. Egyesek szeretnének minél több dologban részt venni, így számukra igen mozgalmas lehet az üdülés, ami egyúttal igen fárasztó is. Ahhoz, hogy ne legyen túl megterhelő fizikailag a nyaralás, érdemes olyan programot is választani az üdülés idejére, aminél lehetőség van a pihenésre is. Amennyiben Ön is éppen a család nyaralását tervezi, és viszonylag csendesebb, nyugodtabb programot keres, ajánljuk figyelmébe a sétahajókázást a Balatonon!

A balatoni sétahajózás remek lehetőség ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak a gyerekekkel együtt. A legjobb, hogy a program során úgy pihenhetnek, hogy közben azért lehetőségük is van megismerkedni a lenyűgöző tájjal, és gyönyörködhetnek a naplementében is. A sétahajókázás fel fogja frissíteni Önöket, kifejezetten jól fognak esni a nyugodt körülmények az egész napos strandolás vagy kirándulás után.

Fontos számunkra, hogy a hajózás során valami pluszt adjunk még a vendégeinknek, ezért júniustól borkóstolót is biztosítunk a programon. A járat minden nap, 19 órától indul, június 17.-től pedig 20 órakor is indul a borhajó. A kóstolás díjmentes, csak az egy órás sétahajózás jegyárát kell megtéríteni. A programon háromféle bort kínálunk, amiket a helyi pincészetek kínálatából válogattunk össze. Az esti, 20 órás indulással pont belefutunk a naplementébe. A borkóstoló bemutató nélkül zajlik, a kóstoló 3 x fél deci. Ezután lehet kimérve meg üveggel is vásárolni az italokból. A gyerekek üdítőt vagy szörpöt kapnak!

Vegyenek részt a balatoni sétahajózással egybekötött ingyenes borkóstoláson, pihenjék ki magukat nálunk a mozgalmas nap után! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Étkezési, catering szolgáltatások

Vendégelje meg ügyfeleit hajóinkon, kösse össze a sétahajózást ebéddel vagy vacsorával, mindezt különleges környezetben.

Ideális helyszín egy ügyféltalálkozó, születésnap, vagy más rendezvény lebonyolítására. Séfjeink igényeinek megfelelő menüt állítanak össze, legyen szó nemzetközi ételritkaságokról, vagy a klasszikus magyar konyha remekeiről.

Kérje ajánlatunkat a létszám és ételfajtára vonatkozó megjelöléssel. Jó szívvel ajánljuk hozzá pincészetünk borait, igazi Balaton-felvidéki fajtákból.

Születésnap

Az ünnepelt gyanútlanul elmegy sétahajózni, de út közben váratlan meglepetés éri! Torta, virág és egy pohár pezsgő kíséretében ünnepeljük.
Jegyfoglalás
Itt találsz minket