Céges rendezvény ötlet: sétahajózás a Balatonon

Sétahajózás cégek részére is. Felejtse el a sablonos megoldásokat, tegye emlékezetessé, izgalmassá a céges meetinget, csapatépítést, keressen minket!

A céges rendezvények minden vállalat életében kiemelkedő jelentőséggel bírnak: ilyenkor van lehetőség a díjátadásra, ünneplésre, csapatépítésre. Egy jól felépített, átgondolt, precízen megtervezett vállalati rendezvény növeli az összetartozás érzését és a cég iránti lojalitást. Manapság sokféle ünneplési forma közül válogathatnak a cégek. Ahhoz, hogy az esemény emlékezetes és izgalmas legyen, érdemes túllépni a sablonos vacsorákon, és mozgalmasabb opciót találni. Amennyiben Ön is szeretné felejthetetlen élményekkel megajándékozni dolgozóit, üzleti partnereit, ajánljuk figyelmébe a balatoni sétahajózást!

céges sétahajózás formabontó program, ami garantáltan minden résztvevőt fog szórakoztatni. Ezzel a lehetőséggel igazán magasra teheti a mércét, egyúttal méltó formáját választhatja a közös ünneplésnek. Céges rendezvény ötletünkkel garantáljuk, hogy Ön és a résztvevők is elégedettek lesznek. Az általunk kínált program már önmagában felkelti a meghívottak figyelmét. Sokkal szívesebben fognak részt venni az eseményen, hiszen tudják, hogy nem mindennapi élményekben lehet majd részük. Legyen szó üzleti találkozóról, meetingről, céges rendezvényről, vagy csapatépítésről, a balatoni sétahajózás többféle esetben is szóba jöhet. 15-100 főig, akár cateringgel is igénybe lehet venni a szolgáltatásunkat. Minden feltétel adott a minőségi szórakozáshoz, egyetlen résztvevőnek sem lehet hiányérzete. A céges sétahajózás a legjobb választás a közös ünnepléshez, tegye felejthetetlenné az eseményt ezzel a programmal!

A márciusi hosszú hétvégén végre megkezdődik az idei szezon, és ismét indul a sétahajózás, természetesen nem csak cégeknek, hanem mindenkinek, akit érdekel! Szombaton, vasárnap és hétfőn, 11:45-ös, 13:30-as, valamint 15:30-as indulással várjuk a lelkes érdeklődőket, akik egy élménydús hajózással szeretnék kezdeni a tavaszt!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Áraink korrektek, anyagi szempontból is elégedett lesz velünk. Ha felkeltettük az érdeklődését, és ajánlatot kérne, vagy kérdéseire szeretne választ kapni, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Vanyolai hajózás cégek részére is!

Vanyolai hajózás cégek részére is elérhető, akár rendezvényre, akár csapatépítésre. Keressen minket, ha különleges programot szervezne munkatársainak!

Ahogy beköszönt az igazi őszi idő, úgy csökken az emberek lelkesedése a szabadidős programok iránt, és ez rendszerint egészen tavaszig így is marad. Amikor újjáéled a természet, ismét a szabadba vágynak az emberek, ezért olyankor érdemes egy szezonnyitó céges programot szervezni, addig viszont a tervezgetésé a főszerep. Ön is szeret előre gondolkodni, és egy különleges, emlékezetes program után kutat már most? Válassza a Vanyolai hajózást a Balatonon, ami márciustól újra elérhető lesz a nagyközönség számára!

Vanyolai hajózás a Balatonon ugyanis nem csak magánszemélyek, hanem cégek részére is elérhető. A magyar tengert talán mindenki ismeri, azonban hajóról teljesen más képét mutatja, olyat, amilyet egy átlagos strandolás vagy egy part menti séta közben nem láthatunk. A Vanyolai hajózás garantáltan mindenkinek emlékezetes lesz, hiszen a Balaton látványa minden évszakban és minden napszakban csodás. A Vanyolai hajózás akár egy kellemes vacsorával vagy borkóstolóval is egybe köthető, így a hangulat igazán ünnepélyessé tehető.

A Vanyolai hajózás lehet egy egyszerű céges program, amikor a dolgozók kötetlenül együtt tölthetnek egy kis időt, és jól érezhetik magukat, de akár csapatépítés céljából is igénybe vehető. A hajón minden feladat sokkal izgalmasabb lesz, és nem kell attól tartani, hogy bárki is unatkozni fog és csak kötelességből vesz részt az eseményen. Egy ilyen különleges csapatépítő programnak a hatékonysága is felülmúlja a hagyományos tréningekét. A Vanyolai hajózás árak ráadásul kedvezőek, ezért anyagi szempontból is megéri a magyar tenger mellett dönteni.

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a Vanyolai hajózással kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Jegyfoglalás
Itt találsz minket