Sétahajózás Balatonfüreden: szórakoztató program, kicsiknek, nagyoknak

füredi sétahajó minden korosztálynak kiváló időtöltést biztosít. Vegyenek részt a programon, és élvezzék a tájat, panorámát a hajóról!

A családi nyaralással kapcsolatban gyakran a legnagyobb nehézséget a programok kitalálása okozza. A felnőttek szeretnének kedvezni a gyermekeknek, és minél több olyan kikapcsolódási lehetőséget biztosítanának, amelyeket a kicsik is tudnak élvezni. Vannak olyanok, akik hajlamosak túlbonyolítani ezt a kérdést, így ez azért válik kihívássá. Az igazság az, hogy már egy sétahajózással is el lehet varázsolni a gyerekeket, hiszen ez nem mindennapi élményt nyújt számukra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a program iránt, ajánljuk figyelmébe a sétahajózást Balatonfüreden!

A füredi sétahajó kicsiknek és nagyoknak egyaránt megfelelő szórakozási lehetőséget kínál. Ezen a programon senkinek sem lehet hiányérzete, a felnőttek és gyerekek jól érezhetik magukat. Az általunk biztosított Jókai sétahajó különösen figyelemfelkeltő a különböző korosztályok számára, rendkívül látványos és nosztalgikus. Már a jármű kinézete meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy részt vegyen a sétahajózáson Balatonfüreden. A vízi jármű 1913-ban épült, száz személy befogadására alkalmas. Rendszeres ellenőrzésen, karbantartáson esik át, csak megjelenésében hordozza a régmúltat. Rendkívül megbízható, nem kell aggódni az utazók biztonsága miatt. Ez a program egy hosszú, mozgalmas strandolós nap után kiváló kikapcsolódást kínál. A család kipihenheti az úszás és játék fáradalmait, a Jókai sétahajóról mindenki feltöltődve távozhat.

Ne feledkezzenek meg a sétahajózásról Balatonfüreden, vegyen részt a család egy izgalmas programon, ami mindenki számára pluszt adhat hozzá a nyaraláshoz! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és a hajókról. Kiváló ajánlatokkal várjuk vendégeinket, ezekről is weboldalunkon tud tájékozódni. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Kétórás sétahajózás Balatonon – Balatonfüredtől Tihanyig

Kétórás sétahajózás a Balatonon – Balatonfüredtől Tihanyig. Ha szeretne egy izgalmas, pihentető hajókiránduláson részt venni, jelentkezzen!

Sokan kifejezetten rajonganak a kirándulásokért, a természet közelében érzik magukat a legjobban, hiszen ott békére találnak, és pozitív energiát kapnak, amely átsegít a nehezebb napokon. Vannak olyanok, akik szinte bármilyen kiránduláson szívesen részt vesznek. Akár egy csendesebb, nyugodtabb út is érdekes lehet számukra, ahol lehetőségük van pihenni, kikapcsolódni. Amennyiben Ön is aktív életet él, és bármilyen lehetőség érdekli, ajánljuk figyelmébe a sétahajózást a Balatonon!

kétórás sétahajózás kiváló alternatíva a nyugodtabb kirándulásokkal kapcsolatban. Ha régóta szeretne közelebbről is megismerkedni a vízi világgal, és szívesen megcsodálná a lenyűgöző balatoni tájat, ne hagyja ki programunkat! A kétórás sétahajózás Balatonfüredről indul, és egészen a Tihanyi félsziget másik oldaláig, a Halásztanyáig tart. Ez idő alatt életre szóló élményeket szerezhet, kikapcsolódhat, garantáljuk, hogy rengeteg pozitív energiával fog feltöltődni, és hiányérzete sem lesz a szolgáltatás igénybevétele során. Nem véletlenül ezt az útvonalat jelöltük ki a program kialakítása során, hiszen tudjuk, hogy ezen a részen rengeteg szépséggel találkozhatnak vendégeink, amik egyúttal új megvilágításba is helyezik a Balatont. Ez a lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló, bátran lehet gondolni a családi üdülések, kirándulások alkalmával a sétahajózásra. Ha emlékezetessé tenne egy évfordulót, születésnapot, ez esetben is érdemes jelentkezni a programra.

Vegyen részt a kétórás sétahajózáson, és tapasztalja meg a nyugodt kirándulás előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásunkról, hajóinkról. A sétahajózás a Balatonon kihagyhatatlan program, mindenképp számoljon vele, ha a környéken jár! Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásról, vagy jelentkezne, keressen minket az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Balatoni sétahajózás: koronázza meg a kirándulást!

Balatoni sétahajózás kiránduláskor is. Tegye emlékezetessé az utazást, a balatoni kiránduláskor nem maradhat el a sétahajózás ősszel sem!

Az őszi időszakban sokan terveznek kirándulásokat a Balaton környékére. Rengeteg csodálatos látnivaló, túrázási lehetőség található ezen a környéken, elég csak a Festetics-kastélyra, Csesznek várára vagy Tihanyra gondolni. A népszerű látványosságok ősszel is lenyűgözőek, egyesek szeretnének sok helyre eljutni, így több napot szánnának a kirándulásra. Amennyiben Ön is szeretne több napos balatoni túrán részt venni, a látnivalók mellett ne feledkezzen meg a sétahajózásról sem!

balatoni sétahajózás kihagyhatatlan része a túrának. Ősszel is bátran lehet hozzánk jelentkezni, ugyanis még ebben az időszakban is vannak induló járataink. A túrák között igazi felüdülést jelenthet, ha az ember megpihenhet egy hajón, és gyönyörködhet a magyar tengerben, és a tavat körülvevő tájban. Ezután újult erővel vághat bele a túra további részébe. Akárcsak a kirándulásokhoz, a balatoni sétahajózáshoz is tökéletes az őszi időjárás. A hajón senki semmiben nem szenvedhet hiányt, megfelelő műszaki állapotú vízi járművekkel fedezhetik fel az utasok a Balaton izgalmas világát. A program igazán felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a résztvevőket, mindenképp megéri részt venni a balatoni sétahajózáson. Időseknek, fiataloknak egyaránt ajánljuk ezt a lehetőséget, minden egyes korosztály számára tökéletes kikapcsolódást biztosítunk. A balatoni sétahajózáson egy új szemszögből ismerhetik meg a magyar tengert a résztvevők. 

Várjuk szeretettel a balatoni sétahajózáson! Tegye emlékezetessé a kirándulást, válassza programunkat a szépségek felfedezése után! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a sétahajózásról, programokról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, a felejthetetlen élmények bárki számára könnyedén elérhetők. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Jegyfoglalás
Itt találsz minket